Neste bønnedag, kurs eller møte

Neste bønnedag:

Bønn for bispemøte  10. – 14. feb                                                                                   Man 10. feb    kl 10-19     Søndre Skøyen kapell, Oslo                                      Tirs 11. feb     kl 9 – 17    Undrumsdal kirke, Tønsberg                                       Ons 12. feb    kl 8 – 18     Solvangkirken, Tønsberg                                             Tor   13. feb  kl  10  – 19  Hønefoss kirke                                                                   Fre  14. feb   kl   9 – 15    Hønefoss kirke  

 

Bønn for Mellomkirkelig råd   tirs 10. mars                                                             Tirs 10. mars  Engehaugen kirke, Gjøvik 

Bønn for  Samisk kirkeråd   ons  18. –  tor 19. mars                                                 Ons  18. mars  Undrumsdal kirke, Tønsberg                                                          Tor  19. mars   Konnerud kirke, Drammen                                                                                                   

Bønn for Kirkerådet  :     tors 26. mars

Bønn for Kirkemøte  22. – 27. april 

 

                                           

 

(listen oppdateres stadig)

 

Skal vi komme og ha bønn eller ha bønneskole i din kirke? Kontakt oss på telefon, e-post eller sms.