Neste bønnedag, kurs eller møte

Neste bønnedag:

Bønn for bispemøte  14. – 18. okt  I Sanviken kirke, Bergen                                Man 14. okt    kl 13-18       kl 18: Inspirasjonsmøte om bønn                        Tirs 15. okt     kl 8.30 – 18                                                                                                  Ons 16. okt    kl 8.30 – 18                                                                                                  Tor   17. okt  kl  8.30  – 16  

Bønn for Mellomkirkelig råd og Samisk kirkeråd :                                                     Tirs  26. –  tor 28. nov 

Bønn for Kirkerådet  :        5. – 6. des                                              

 

(listen oppdateres stadig)

 

Skal vi komme og ha bønn eller ha bønneskole i din kirke? Kontakt oss på telefon, e-post eller sms.