Menighetsutvikling/ menighetsplantingskurs 5.-7. mars 2021 på nettet

Grunnleggende menighetsplanting fra DCPI (Dynamic Church Planting International) er et 3 dagers, (7t pr dag) tverrkirkelig og praktisk kurs som brukes i 119 land, som nå er oversatt og bearbeidet for norske forhold.
Det er mulig å ta lærerkurs på en dag og bruke kurset selv etterpå. Kurset koster kr 300,- (onlinekurset er gratis, men det tas opp en gave)
Dette er et fint kurs både for de som tenker å starte et nytt kristent arbeid og for ledere i etablerte menigheter, som menighetsråd, eldsteråd osv.
Kurset blir stadig arrangeret også i Norge på norsk, følg derfor med på dcpi.eu/events/  Kurset er oversatt til 43 språk, slik at det er mulig å få kursheftet på et annet språk i tillegg til norsk, hvis det skulle være aktuelt.

Neste kurs holdes på nettet 5.-7. mars 2021. Kurstider:
Fredag: Kl 16-22
Lørdag kl 09-18
Søndag kl 09-16

Hvis vi ikke blir så mange kan vi legge deler av kurset til noen kvelder i steden. Ønsker du helst det kan du skrive det i forbindelse med på melding inkl hvilke ukedager som passer best.

Spørsmål og påmelding med navn, telefonnr, sted og menighet sendes til jo@kirkenbe.no.  DET ER  LEDIGE PLASSER!  (fordi det er online :))

Velkommen til et inspirerende kurs 🙂