Menighetsutvikling/ menighetsplantingskurs

Bønn for Den norske kirke tilby kurset

Grunnleggende om menighetplanting fra DCPI (Dynamic Church Planting International) er et 3 dagers, (8t pr dag) tverrkirkelig og praktisk kurs som brukes i 119 land, som nå er oversatt og bearbeidet for norske forhold.
Det er mulig å ta lærerkurs på en dag og bruke kurset selv etterpå. Kurset koster kr 300,-
Dette er et fint kurs både for de som tenker å starte et nytt kristent arbeid og for ledere i ettablerte menigheter, som menighetsråd, eldsteråd osv.

Kurset holdes også på Åsgreina nær Gardermoen 30/10-1/11 og i nærheten av Kristiansund jan-febr 2018. Kurset vil stadig bli arrangeret også i Norge på norsk, følg derfor med på dcpi.eu/events/  Kurset er oversatt til 43 språk, slik at det er mulig å få kursheftet på et annet språk i tillegg til norsk, hvis det skulle være aktuelt.